Vakantiehuis met jacuzzi

Lekker genieten van wellness tijdens je vakantie?

Als je wilt genieten van een heerlijke ontspannen vakantie, dan raden wij aan om een vakantiehuis met jacuzzi te huren. Er is niets lekkerder dan tijdens je vakantie een jacuzzi of sauna ter beschikking te hebben. Je deelt je dag volledig zelf in en je kunt genieten van sauna of jacuzzi op het moment dat jij het wenst

In een wellness vakantiehuis kun je een echt helemaal ontspannen. Het is algemeen beken dat het goed is voor lijf en geest. Eens een paar dagen zo min mogelijk doen, een goed boek lezen, spelletjes, tijd voor elkaar hebben. Wat is dan fijner om een eigen privé sauna of jacuzzi te hebben? Of misschien zelfs met een zwembad?

Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis met jacuzzi in Nederland of  België.

Groepshuizen met wellnessfaciliteiten

Veel groepshuizen beschikken ook over wellnessvoorzieningen.
Dit heerlijke vakantiehuis in Vielsalm bijvoorbeeld. Het luxe groepshuis ligt in de Ardennen, tegenover het meer van Vielsalm. Het is een geweldig huis voor groepen die willen genieten van wellnesscomfort. Deze vakantiewoning is zeer sfeervol afgewerkt en biedt onder meer een sauna, jacuzzi, Turks stoombad, grote haard en speelruimte. Alles is hier aanwezig om heerlijk te ontspannen. Behalve wandelen en fietsen, valt er vanuit de woning nog veel meer te ondernemen. Denk aan Malmédy, Spa, Coo (met Plopsa en de waterval), maar ook het noorden van Luxemburg.

Alle BookaHouse vakantiehuizen met jacuzzi en sauna