Wil jij binnenkort op wintersportvakantie en zoek je nog een geschikt vakantiehuis of appartement? Bekijk dan ons ons totale aanbod wintersport vakantiehuizen en boek jouw ideale vakantiewoning.

Op BookaHouse tref je de leukste en mooiste vakantiehuizen en chalets voor een fijne wintersportvakantie. Je vindt vakantiehuizen en chalets in Oostenrijk, Duitsland, Italie, Frankrijk, Zwitserland en Tsjechië.

Chalet wintersport huren

De meeste mensen die op wintersportvakantie gaan, kiezen ervoor om een vakantiewoning te boeken. Je kunt dan ’s avonds lekker in je eigen huis zijn, en bijkomen van een dag skiën of snowboarden. De voorzieningen in je eigen vakantiehuisje zijn fijn: een eigen keuken, genoeg slaapkamers en soms zelfs met een eigen sauna!

Ga je met een grote groep op wintersport? Boek dan een groot vakantiehuis voor 10 personen, 12 personen, 16 personen of meer dan 20 personen. Samen met de hele groep in hetzelfde vakantiehuis: gezellig!