Vakantiehuis Ardennen 14 Personen

Dit schitterende natuurstenen vakantiehuis voor 14 personen ligt in Ondenval in de Ardennen. Je hebt om het huis heen volop de ruimte: het huis ligt op een groot terrein van 4 hectare in een dal.

Het vakantiehuis ligt heerlijk rustig in de natuur, je hebt een prachtig uitzicht op de vallei. Het huis is luxe ingericht met een fijne keuken, de eetkamer biedt ruim plaats voor iedereen. De woonkamer heeft een fijne zithoek. Op de eerste etage is de sauna.

Het vakantiehuis voor 14 personen ligt in Ondenval in de Ardennen. Het dorpje ligt aan de rand van de Hoge Venen.

Ondenval is een dorpje in de gemeente Weismes in de Belgische Oostkantons. In de gemeente Weismes vind je o.a. het hoogste punt van de Ardennen, het Signal de Botrange. De omgeving, vlakbij het natuurpark Hoge Venen, is zeer geschikt voor fijne wandelingen. Dagtochtjes kun je maken naar Malmedy of één van de andere mooie stadjes in de prachtige Belgische Ardennen.

Meer over dit vakantiehuis in de Ardennen

Meer informatie over grote vakantiehuizen voor 14 personen