Heb je ook zin om een familie- en vriendenweekend te plannen?

Organiseer het dit jaar eens in een mooi en groot vakantiehuis in Duitsland. In een groot vakantiehuis heb je de ruimte om eens goed bij te praten met elkaar.

Het is niet makkelijk om een groot vakantiehuis te vinden voor het uitje met vrienden of familie. Hoe groter de groep, hoe meer wensen. Het vakantiehuis moet er goed uit zien, de Wifi moet snel zijn, je wilt voldoende slaapkamers en badkamers, de keuken moet alles hebben en als het even kan moet het huis ook nog wat extra’s hebben.

BookaHouse heeft een groot aanbod van grote en luxe vakantiehuizen en vakantievilla’s in Duitsland. Het aanbod varieert van eenvoudig tot luxe.Sommige vakantiehuizen hebben een sauna, jacuzzi of zwembad. Ook zijn er XXL-huizen met bioscoop of biljart.

De grote vakantiehuizen, tot maar liefst 62 personen, liggen in het Sauerland, Eifel, Harz, maar ook in bijvoorbeeld het mooie Westerwald, Ostfriesland of Bayern. In de Eifel en het Sauerland vind je de meeste vakantiehuizen.

Familieweekend Duitsland

Kijk eens naar dit mooie vakantiehuis voor 16 personen in de Eifel.
De Oude Pastorie is een groot vakantiehuis voor mensen die kwaliteit waarderen. Hier is alles aanwezig om volop te kunnen genieten:

De keuken is gezellig en professioneel ingericht. Het ontbreekt je aan niets in de grote eetkamer met lange eettafel en in de beide zitkamers.

Het luxe huis biedt verder:

  • Bioscoopruimte met 16 stoelen
  • Traditionele en een infraroodsauna,
  • Poolbiljart,
  • Tafeltennis,
  • Jacuzzi,
  • 8 Slaapkamers
  • 8 Badkamers

Het huis ligt in Malberg in de Eifel. Malberg ligt in het prachtige Kylltal, een lieflijk dal met vele idyllische dorpjes, gelegen aan de rivier de Kyll.

Vanuit Malberg zijn vele wandelroutes uitgezet. Bij St. Thomas is een natuur-doe-pad (2,5 km) dat vooral voor kinderen boeiend is om te lopen. Voor de meer avontuurlijke wandelaar is er de duivelskloof bij Ernzen (32 km van Malberg).

Je wandelt er, via een smal pad, tussen rotsblokken van meer dan 20m hoog. Voor de fietsliefhebber zijn er vele mogelijkheden om het prachtige landschap te ontdekken. De mountainbiker kan zijn hart ophalen op de kleine onverharde paden door de bossen.

Op BookaHouse vind je nog meer aanbod Grote Vakantiehuizen in Duitsland