Vakantiehuis aan zee!

Zoek je een groepshuis aan zee in Nederland? Lekker genieten van een fijne vakantie in een groepshuis met de hele familie of met de vrienden!

Er zijn veel grote vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. Er zijn overal langs de kust grote vakantiehuizen te huur, ook in de mooie vakantieparken langs de kust, bijvoorbeeld in Julianadorp in Noord-Holland. Maar ook in Zeeland of Zuid-Holland is er veel keuze groepshuizen. In een groot vakantiehuis voor de hele familie beleef je samen een heerlijke vakantie.

Grote vakantiehuizen en groepshuizen zijn tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Er zijn groepshuizen met zwembad, met sauna of jacuzzi. Lekker genieten van de luxe! In de zomerperiode kun je vanuit je grote huis aan zee lekker naar het strand, urenlang zonnen of heerlijk op het terras zitten. Fietsen of wandelen, mountainbiken, het is fantastisch. Op BookaHouse vind je snel je groepsaccommodatie aan Zee!

Kijk bijvoorbeeld eens naar dit mooie groepshuis aan zee in Julianadorp

Dit mooie vakantiehuis scoort gemiddeld een beoordeling van 9.1!

Op de begane grond van de grote vakantiewoning vind je een fijne living met een lange eettafel, een open keuken en schuifdeuren naar de veranda. De zithoek heeft over een leuke houtkachel  voor gezellige uurtjes.

Je hebt 5 slaapkamers en 2 badkamers, sauna, kachel, volledig ingerichte keuken en een omheinde tuin. Vanaf de sfeervolle veranda geniet je van de ondergaande zon en het fantastische uitzicht op polder en duinen. Kinderen zullen zich prima vermaken op de speeltoestellen en het grote grasveld. De tuin is omheind. Het gezellige groepshuis heeft een fijne infraroodsauna.

Met de fiets ben je zo op het strand van Julianadorp, ook Callantsoog is vlakbij, evenals het gezellige Schagen.