Vakantie in Frankrijk

Op vakantie gaan naar Frankrijk is al sinds jaar en dag in trek bij Nederlandse families. Het mooie weer, de kindvriendelijke vakantiehuizen, de enorme veelzijdigheid van Frankrijk maakt voor veel mensen dat Frankrijk het land van de eerste keuze voor de zomervakantie is. In Frankrijk vind je vele mooie regio’s en prachtige steden met winkels, boulevards en vele bezienswaardigheden. Je vindt in Frankrijk ook het kleine dorpje met het cafeetje aan het dorpsplein.

Je vindt er bergen en dalen, zonnebloemvelden, gorges en canyons, rivieren en meren, Frankrijk is prachtig! Een vakantiehuis in Frankrijk huren is hét startpunt voor een fijne vakantie!

Vakantieparken Frankrijk

In Frankrijk vind je vele kindvriendelijke vakantieparken, het is een echt familievakantieland. Wil je ook met je kinderen naar een gezellig vakantiepark in Frankrijk? Er is heel veel keuze. Huur een gezellig vakantiehuisje Dordogne, de Ardeche of in de Provence. Kijk meteen even naar welk vakantiepark in Frankrijk je heen zou willen gaan.

Vakantiehuis aan zee in Frankrijk

Vakantiehuisjes aan zee in Frankrijk zijn zeer populair, het is vaak de belangrijkste reden waarom Nederlanders kiezen voor een vakantie in Frankrijk. Een heerlijk vakantiehuis aan zee in Frankrijk vind je in Normandië, Bretagne of in de prachtige streken  verder naar het zuiden. Langs de zuidkust, bijvoorbeeld de Cote d’ Azur, vind je eindeloos veel keuze vakantiehuizen aan zee in Frankrijk.

Stedentrip Frankrijk?

Wil je op stedentrip naar Frankrijk? Er even helemaal uit? Boek dan een stedentrip Parijs, Nice of bijvoorbeeld naar het mondaine St Tropez! Geneve. Geniet van een romantisch weekend in Parijs en boek hier je appartement in Parijs. In Nice geniet van zon, zee en strand!

Actieve vakantie Frankrijk

Wil je een actieve vakantie? Ga dan wandelen, klimmen, fietsen of mountainbiken in één van de vele uitgestrekte natuurgebieden in Frankrijk. Ga naar de Pyreneeën of de Alpen, ga naar de Gorges en de Canyons, beklim de Alp d’ Huez, ga raften op één van de rivieren: De mogelijkheden in Frankrijk zijn ongelimiteerd!