Over BookaHouse

BookaHouse

BookaHouse, onderdeel van OneStepTravel, is gericht op de bemiddeling van vakantiehuizen. OneStepTravel, gevestigd in Medemblik, is ontstaan vanwege de jarenlange persoonlijke ervaring van de eigenaren in de verhuur en het beheer van vakantiehuizen. Wij bieden een veilige keuze door het aanbod te tonen van geselecteerde, betrouwbare touroperators in alle vakantielanden van Europa. Voor een wintersportvakantie in Oostenrijk, familieweekend in de Ardennen, groepsaccommodatie in Duitsland of een heerlijke vakantie in een agriturismo in Italie ben je op onze website BookaHouse op de juiste plek! Wij werken als intermediair en verhuren zelf geen vakantiehuizen, wij kunnen ons om deze reden niet aansluiten bij het ANVR. Je boekt het vakantiehuis van je keuze bij één van de touroperators. Het merendeel van deze touroperators is wel aangesloten bij het ANVR.

Snel en gericht zoeken

Door de uitgebreide zoekmogelijkheden is het vinden van uw vakantiehuis heel eenvoudig. Je kunt selecteren op datum, prijs, beoordeling, slaapkamers, aantal personen, zwembad enz, enz

Precies wat je zoekt

Er zijn vele selectiemogelijkheden zodat alleen die vakantiehuizen overblijven die exact voldoen aan je wensen! Wanneer je op een vakantiehuis klikt verschijnt alle verdere informatie.

Eerlijke informatie

Van ieder vakantiehuis vind je een realistische beschrijving, de kenmerken en bijzonderheden, veel foto’s en de reviews van eerdere huurders. Alle bijkomende kosten worden genoemd, je weet precies wat je vakantie kost.

Veilig online boeken

Het boeken van je ideale vakantiehuis of appartement gaat vervolgens eenvoudig en veilig! Tijdens het boekingsproces worden de gegevens, d.m.v. een SSL-beveiliging versleuteld, derden zijn niet in staat deze gegevens te lezen.

Boekingsbevestiging

Meteen na het boeken ontvang je direct een boekingsbevestiging per mail. Afhankelijk van de touroperator zul je vervolgens per post of per mail de factuur en de reispapieren ontvangen.

Voor, tijdens of na het boeken

Heb je nog vragen? Vanzelfsprekend beantwoorden wij deze graag, neem gerust contact met ons op: we helpen je graag.

 

OneStepTravel

Nijverheidsweg 6a
1671 GC Medemblik
Nederland
info@onesteptravel.nl