Stedentrips

Wil je er eens een paar daagjes op uit en een mooie stad ontdekken? Boek dan een appartementen of vakantiehuis vlakbij of midden in de stad. Een stedentrip is een geweldige manier om een korte vakantie te bleven. Je gaat met zijn tweeën of met je gezin een aantal dagen naar een stad om de bezienswaardigheden te zien, te shoppen en cultuur te proeven. Tijdens je citytrip geniet je volop van al het moois wat je zult gaan ontdekken, van gezellige terrasjes, leuke restaurantjes en het uitgaansleven.

Bij het boeken van een stedentrip denk je misschien niet meteen aan een appartement, maar het hebben van een eigen vakantiehuis in de stad heeft vele voordelen. In steden als Praag, Florence, of Barcelona, maar ook in Lucca, Krakow of Lissabon is het wel degelijk mogelijk om tijdens je stedentrip een appartement of vakantiehuis te huren.

Je kunt genieten van de vele musea, bezienswaardigheden, winkels en het uitgaansleven. Maar je hebt ook een plek om je terug te trekken. Een thuis waar je jezelf kunt zijn, lekker kunt uitrusten. Een plek waar je kunt koken zodat je niet elke avond uit eten hoeft. Het leuke eraan is ook dat het voelt alsof je echt in de stad woont – al is het maar voor een weekend of korte vakantie.

Lees meer...

Beleef een citytrip vanuit je eigen appartement

Mocht je dus van plan zijn om een stedentrip te maken naar een stad in België, Duitsland, Nederland of één van de andere landen in Europa, kies dan voor je eigen vakantiehuis of appartement.Ga je er graag kort op uit naar een stad dichtbij of iets verder weg? Een appartement of vakantiehuis vlakbij of midden in de stad van je keuze is dan een goed idee! Huur bijvoorbeeld een appartement in Barcelona , Valencia of Londen. Ontdek het prachtige MaastrichtBrugge of Brussel: een korte stedentrip er samen tussenuit is heerlijk!

Jouw eigen stedentrip nu meteen boeken.

Boek je appartement voor je stedentrip snel en veilig bij BookaHouse. Ben je benieuwd naar ons aanbod in de verschillende steden? Bekijk hieronder een selectie van de stedentrips. We wensen je nu alvast een leuke vakantie…

OneStepTravel

Nijverheidsweg 6a
1671 GC Medemblik
Nederland
info@onesteptravel.nl