Vakantiehuis Albanië

[ossdc:label]

Op vakantie naar Albanië: een niet al te toeristisch land dat langzaam ontdekt lijkt te worden. In Albanië kun je op zoek naar de geschiedenis van het land, de archeologie, cultuur en prachtige natuur maar ook kan je hier genieten van de rust. Het heerlijke klimaat nodigt uit om lekker van de prachtig witte zandstranden te genieten. Deze worden in de zomer goed bezocht door de eigen bevolking. Iedereen gaat naar buiten om de zonnestralen mee te pikken. Het is dan ook gezellig bedrijvig maar niet zo druk als op onze bekende Nederlandse stranden bij mooi weer. Boek een vakantiehuisje in Albanië aan die prachtige kustlijn en geniet van dit geweldige land.

Lees meer...

Vakantiehuis Albanië – Natuur

Naast het strand biedt Albanië ook een prachtige natuur met een bergachtig binnenland, heerlijke bossen, mooie meren en een rijke flora en fauna. Wil je een mooi meer bezoeken dan is het meer van Ohrid een aanrader. Ook het Nationaal Park Butrint met in het centrum de gelijknamige archeologische stad, is een bezoek waard.

Vakantiehuisje in Albanië aan zee

Je vindt op BookaHouse vele vakantiehuizen in Albanië, wil je een vakantiehuisje in Albanië aan zee heerlijk in de zon in dit zalige mediterrane klimaat. Warme zomers en zeker aan de kust van de Adriatische zee, zachte winters. Wie wil dit niet? Deze regio wordt dan ook wel de Albanese Rivièra genoemd met zijn strakblauwe zee, witte stranden en stoere steile kliffen.

Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis Albanië in Himarë, andere bekende badplaatsen zijn Vlorë, Palasë, Dhërmi en Saranda met een gezellige boulevard. Albanië is zeker voor cultuurliefhebbers een heerlijk land. Een bezoek aan de hoofdstad Tirana of de mooie historische steden zoals Vlora en Durrës, met zijn imposante amfitheater, zijn dan ook een echte aanrader. Vanuit Dürres en Vlora kun je met de veerboot naar de mooie havenplaatsjes als Bari, Brindisi of Ancona. En door het hele land kun je leuke authentieke plaatsjes aandoen. Ontdek het allemaal vanuit onze vakantiehuizen Albanië!

[ossdc:klein_filter,filter=country:4,pagina=./,disable_country=1]

[ossdc:huizen,columns=4,filter=country:4,details=../details]