Vakantiehuizen Duitsland

[ossdc:label]

Duitsland is een zeer veelzijdig vakantieland en heeft als voordeel dat het lekker dicht bij Nederland ligt. Van noord tot zuid en van west tot oost liggen in Duitsland vele regio’s met elk hun eigen karakter. Er zijn bossen, weides en bergen waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. In de vele meren die Duitsland rijk is, kun je watersporten. In de dorpjes vind je de Duitse sferen terug en je kunt gezellig winkelen, een terrasje pakken of heerlijk uit eten.

Lees meer...

Vakantiehuizen in Duitsland voor 2 tot 50 personen

Aan grote steden geen gebrek!! Zo zijn er de prachtige bruisende en hippe steden als Berlijn waar u de overblijfselen van de muur, de Kurfürstendamm, Potsdamer Platz en de Gedächtniskirche kunt bezoeken; het indrukwekkende München in Beieren (met in oktober de Duitse Oktoberfesten); de oude Romeinse stad Keulen in Noordrijn-Westfalen; of de moderne stad Hamburg. Naast de grote steden liggen er door heel Duitsland vele pittoreske dorpjes waar je heerlijk rond kunt slenteren en de ware Duitse sfeer kunt proeven.

Vakantiehuis Duitsland: het land voor de natuurliefhebbers!! Het Zwarte Woud bijvoorbeeld is een waar wandelparadijs. Heerlijke bossen, meren en watervallen maar ook ravijnen en bergen. Vanuit je vakantiehuis in Duitsland kun je uren rondstruinen. Andere mooie regio’s zijn bijvoorbeeld de Eifel, HarzOpper-Beieren of het Sauerland.

De watersporters kunnen naar één van de vele meren zoals de Bodensee of bij het Mecklenburgse Merenplateau. In de Eifel liggen mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals raften of kajakken. Water heb je ook aan de Duitse kust met zijn witte zandstranden. De zee is hier rustig dus ideaal voor kinderen. Veel zwem- en watersportplezier!!

De wijnliefhebbers kunnen naar de regio Moezel met zijn vele wijngaarden, wijnkelders en proeverijen. Over de rivier kunt u mooie romantische bootreisjes maken. Maar onderschat het Duitse bier niet. Door heel het land liggen een kleine 1300 bierbrouwerijen die samen meer dan 5000 soorten bier brouwen.

Duitsland is niet alleen te voet of per fiets te bewonderen, maar het land verkennen met de auto is ook een goede keuze. Door het land ligt een lange Romantische route van 350 km, deze loopt van Beieren tot de Duitse Alpen. Besluit deze hele route te rijden of kies een stuk hiervan uit, dat is ook zeker de moeite waard.

Vakantiehuisje Duitsland Winter

Lekker genieten van de sneeuw. Skiën, langlaufen of sleeën in het zonnetje, geen probleem. Glaasje glühwein en kletsen bij de open haard en het is compleet. Skiën kan je in de berggebieden zoals in het Sauerland of in het zuidelijk Beieren. Zoek een leuk vakantiehuis Duitsland voor de winter [ossdc:woord,code=Jaartal Winter] bij BookaHouse.

Vakantiehuis in Duitsland voor groepen

Onze vakantiehuizen liggen in Duitsland door het hele land en variëren van gezellige huisjes voor met z’n tweetjes tot groepsaccommodaties voor meer dan 50 personen. Ben je op zoek naar een groot vakantiehuis in Duitsland? Voor iedere wens is er een vakantiehuisje in Duitsland. In ons speciale blog lees je alles over groepshuizen in Duitsland…

[ossdc:klein_filter,filter=country:24,pagina=./,disable_country=1]

[ossdc:huizen,columns=4,filter=country:24,details=../details,disable_country=1]