Vakantiehuizen Italië

[ossdc:label]

Italië is een geweldig vakantieland. Hier kun je slenteren door de oude straatjes, genieten van de mooie natuur, heerlijk winkelen of lekker liggen op het strand en zwemmen in de zee. Er is hier van alles te doen en te beleven. Het land kent vele gezichten. Zo heb je de bergen, waar je fijn kunt wandelen; het strand om heerlijk te zonnen en te zwemmen; de binnenlanden met prachtige wijn- en olijfboomgaarden; pittoreske dorpjes en meren voor de watersporters. Maar naast zon, zee, strand en natuur vindt je hier ook een rijke historie.

Lees meer...

In de vele plaatsjes zoals Venetië, Pisa, Sienna, maar ook in Lucca en zeker de grote steden als Rome, Florence, Milaan en vind je veel historische gebouwen, prachtige kerken en grootse pleinen. Naast deze kunstschatten is Italië ook het land van design, muziek en mode. Een land om heerlijk van te genieten. Plof tussendoor even lekker op een terrasje onder het genot van een heerlijke espresso of een glaasje Italiaanse wijn.

Vakantiehuizen Italië – Toscane ontdekken

Vanuit je eigen perfecte vakantiehuis in Italië, soms met zwembad kun je elke dag wel iets leuks ondernemen. Maak kennis met het land en inwoners en voel je verbonden met de Italiaanse cultuur. Italië kent vele provincies met elk zijn eigen charmes. Zo heb je Toscane met prachtige kusten en mooie plaatsen als Pisa, Siena en Florence.

In de regio Umbrië heb je een heerlijk afwisselend landschap met heuvels, vlaktes, boomgaarden maar ook rivieren, bergen en meren. De plaatsjes Perugia, Assisi en Orvieto zijn hier ook een waar paradijs. De bergen zijn ook vertegenwoordigd. In de Dolomieten wordt dan ook in de winter heerlijk geskied en in de zomer wordt hier volop gewandeld. Kijk voor vakantiehuizen in Italië voor de wintersport in [ossdc:woord,code=Jaartal Winter] in ons aanbod bij BookaHouse.

Gardameer – een heerlijk vakantiehuis in Italië

Naast deze bekende regio’s heb je nog de grote meren als het Como-, Maggiore- en Gardameer. Deze meren liggen prachtig met de bergen op de achtergrond en worden veel bezocht om hun heerlijke water, pittoreske dorpjes en de romantische stad Verona. Aan de Adriatische kust liggen ook veel vakantiehuizen voor de liefhebbers van zon, zee, strand en de prachtige plaatsen als Venetië en Rimini. Wanneer je een vakantiehuis in Italië aan één van de meren huurt heb je gegarandeerd een fijne vakantie!

Vakantiehuisje in Italië – Sicilië

Voor de eilandliefhebbers zijn er Sicilië en Sardinië met hun ongerepte natuur, mooie eenzame stranden, de Griekse tempels op Sicilië of de gezellige stad Cagliari op Sardinië. Iedereen kent eigenlijk wel de Italiaanse keuken met zijn pasta- en pizzagerechten. Maar hier krijg je de echte!! Daarnaast kan je genieten van de heerlijke Italiaanse koffie of Italiaanse wijn zoals de Chianti. Italianen houden van tafelen en gaan vaak laat eten dus gaan de restaurants relatief laat open. In de vele barretjes kun je aperitieven onder het genot van heerlijke kleine hapjes. Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Italië, bij BookaHouse vind je zeker jouw perfecte vakantiehuis in Italië, waar je maar wilt.

[ossdc:klein_filter,filter=country:42,pagina=./,disable_country=1]

[ossdc:huizen,columns=4,filter=country:42,details=../details,disable_country=1]