Vakantiehuizen Luxemburg

[ossdc:label]

Lekker dichtbij en toch helemaal op vakantie in Luxemburg. Laat je verrassen in Luxemburg! Het is een land van mooie natuur, leuke plaatsen en historie. Er is heel veel te ontdekken vanuit je vakantiehuis in Luxemburg. Wandelend of fietsend geniet je van de prachtige natuur: bossen, heuvels, rotsen enz … Onderweg bezoek je kastelen, burchten of abdijen.

Lees meer...

In Luxemburg is een een ruim aanbod aan vakantiehuizen zelfs op vakantieparken. Heerlijk voor de kinderen met al die faciliteiten zoals speeltuinen, sportvelden, een zwembad en horecavoorzieningen. Luxemburg is dan weliswaar één van de kleinste landen in Europa maar zeker niet minder mooi. Nee, qua natuur is het een prachtig land.

Vanuit je vakantiehuisje in Luxemburg kun je veel dingen ondernemen. Zo is het een land om geweldige wandelingen te maken over heuvels en rotspartijen, door donkere bossen, langs kronkelende riviertjes of tussen de weilanden door. Al kijkend over de weilanden naar de bosrand kan je zomaar de herten zien staan. Er liggen veel gemarkeerde routes door de bossen. En onderweg zou je zomaar een prachtige oud kasteel of ruïne tegen kunnen komen of grotten zoals in het Mullerthal. Fietsers, mountainbikers en kanoërs zijn ook zeker op de goede plek in Luxemburg. Een echte aanrader! Wat is er niet fijner dan te recreëren in dit overweldigende landschap. Ook klimmers kunnen hier hun hart ophalen. Op veel plekken tussen de rotsen zijn klimwanden uitgezet. Hier kan je wel een paar uur vertoeven. Eigenlijk is Luxemburg een land voor alle seizoenen want in de winter ligt hier een heerlijk pak sneeuw. Zo ziet het land er weer anders uit en geeft het de vakantie weer een andere dimensie.

Vakantiehuis Luxemburg – Stad

In het zuiden van Luxemburg ligt de gelijknamige hoofdstad Luxemburg. Een prachtige stad met veel historie. Zo heb je hier het oude stadscentrum, historische stadswallen en maar liefst 20 burchten en kastelen. Hier kan je uren rondslenteren. Ook hier in de buurt kun je een vakantiehuis Luxemburg huren. Andere mooie, toeristische plaatsen zijn Diekirch, Clervaux, Echternach en Esch-sur-Alzette.

De keuken van Luxemburg is om te heerlijk. Laat je verrassen in één van de vele lokale restaurantjes onder het genot van een heerlijk glaasje wijn of biertje. Maar je kan ook eerst lekker aperitieven bij de open haard om daarna zelf te koken in je eigen vakantiehuisje in Luxemburg.

Vakantiehuisje Luxemburg huren – Goed idee!

Kortom: Luxemburg is een uitstekende bestemming voor een fijne vakantie. Maak een keuze uit één van de vele vakantiehuizen in Luxemburg via BookaHouse!

[ossdc:klein_filter,filter=country:46,pagina=./,disable_country=1]

[ossdc:huizen,columns=4,filter=country:46,details=../details,disable_country=1]