Vakantiehuizen Malta

[ossdc:label]

Malta is een geweldige bestemming, als je op zoek bent naar cultuur, bezienswaardigheden en rust. Maar ook om te wandelen, snorkelen of duiken. Je vindt op Malta veel kleine baaitjes en rotsachtige strandjes. Bezoek de Blue Grotto, dit is één van de grote trekpleisters van Malta en moet je gezien hebben. Ga vanuit je vakantiehuisje in Malta ook zeker naar het dorpje Tarxien in het zuidoosten van Malta en bezoek daar de eeuwenoude megalithische tempels.

Lees meer...

Vakantiehuis Malta – Geschiedenis

Op je ‘to do list’ voor Malta mag zeker de prachtige Mosta Dome niet ontbreken. Dit is de prachtige koepelkerk in het centrum van Mosta. Boek meteen een Vakantiehuis Malta in Mosta!

Maar er is nog zoveel meer. Malta heeft een lange geschiedenis met vele bezienswaardigheden. Je kunt prachtige wandelingen in de natuur maken, maar ook heerlijk eten in de dorpjes. Vanuit je vakantiehuisje op Malta kun je van alles ontdekken en genieten van je vrije tijd. Op BookaHouse vindt je een grote keuze vakantiehuizen in Malta, je vindt makkelijk en snel je favoriete vakantiehuis op Malta.

[ossdc:klein_filter,filter=country:49,pagina=./,disable_country=1]

[ossdc:huizen,columns=4,filter=country:49,details=../details,disable_country=1]