Vakantiehuizen Montenegro

[ossdc:label]

Montenegro is een heerlijk vakantieland om te verkennen. Het land wordt gekenmerkt door geweldige bergen, diepe ravijnen, bossen, meren, uitgestrekte graslandschappen en een mooie kustlijn van maar liefst 100 km. De afwisselende kust heeft mooie zandstranden, steile kliffen afgewisseld met prachtige stille baaien. Hou je van cultuur en natuur dan ben je hier aan het goede adres. Voor de allermooiste plekjes kan je naar het Nationaal Park Durmitor in de Dinarische Alpen of de parken Gora en Lovcen.

Hier heb je heerlijke dennenbossen op de bergen, steile ravijnen en heldere meren. Voor de watersportliefhebbers zijn er tal van mogelijkheden met onder andere raften op de Tara. Ook in de winter is het hier mooi met besneeuwde bergtoppen.

Lees meer...

Mooie plekjes en vakantiehuizen Montenegro zijn er genoeg. Zo heb je het prachtige plaatsje Kotor gelegen in een idyllische baai. Deze baai bestaat eigenlijk uit meerdere baaien en heeft veel weg van een fjord. In dit gebied kan je heerlijke wandelingen maken. Om de stad ligt een vestingmuur en in de stad komt de Middeleeuwse architectuur goed tot zijn recht. Er zijn veel gezellige straatjes met leuke winkeltjes, restaurants en heerlijke terrasjes voor een lekker drankje of hapje.

Vakantiehuis Montenegro – zo mooi!

Andere plekjes zijn het eiland St. Stephan, het eiland van de ‘rijken’ met veel luxe villa’s; de vissersplaats Porto Montenegro (een soort Saint Tropez); de stad Budva met zijn oude stadskern; Tivat waar de jetset te vinden is met zijn heerlijke promenade; het grote Skadarmeer waar je kan zonnen op de strandjes, zwemmen of vissen; of de Canyon Nevidio voor een prachtige spannende tocht door de kloof, de diepste en langste van Europa. Ontdek ook vooral de mooie stad Herceg Novi vanuit je vakantiehuis Montenegro.

De hoofdstad Podgorica is een universiteitsstad en hier zijn verschillende bezienswaardigheden te bezoeken zoals de Millenniumbrug en verschillende mooie kerken. De Turkse invloeden zijn nog goed te zien in de stad.

Vakantiehuisje in Montenegro – aan de kust

Het meest toeristisch is het zuiden van Montenegro, aan de kust, met de bekende plaatsen Budva en Kotor. Hier heb je schitterende stranden, een heldere blauwe zee en veel mooie kustplaatsjes met een gezellig uitgaansleven. Zoek en maak een keuze uit een van de vele vakantiehuizen Montenegro bij de zee

[ossdc:klein_filter,filter=country:48,pagina=./,disable_country=1]

[ossdc:huizen,columns=4,filter=country:48,details=../details]