Vakantiehuizen Nederland

[ossdc:label]

Vakantiehuis in Nederland aan de kust, groepsaccommodatie in Brabant of naar een vakantiepark? Bij BookaHouse vind je je ideale vakantiehuisje in Nederland!
Een vakantiehuis in Nederland is een geweldige keuze, als je ervoor kiest om niet te ver te willen reizen en toch wilt genieten van leuke uitstapjes, geweldige steden, mooie natuurgebieden, fijne pretparken en het gemak van in je eigen taal overal terecht kunnen.

Lees meer...

Vakantiehuizen in Nederland

BookaHouse heeft vele leuke vakantiehuisjes en bungalows op vakantieparken met veel faciliteiten. Ook zijn er in alle provincies groepsaccommodaties, luxe villa’s met jacuzzi en vakantiehuizen.

Voor alle smaken is er wat te vinden. Zoek en boek direct je favoriete vakantiehuis in Nederland want Nederland heeft je veel te bieden.

Voor de strandliefhebbers zijn is er de vakantiehuizen in Nederland aan de kust met zon, zee en strand. Heerlijk op mooie dagen zonnen en zwemmen terwijl de kinderen lekker in het zand spelen. Of op de iets mindere dagen lekker uitwaaien op het strand. Op sommige stranden mag je zelfs het hele jaar door met de hond op het strand. Langs de kust liggen vele leuke badplaatsen voor een lekker hapje of drankje of om even gezellig te winkelen. Onze vakantiehuizen op de Waddeneilanden geven je de mogelijkheid één van de eilanden te ontdekken. Texel is het grootst, meest bezocht en toeristische eiland.

Vakantiehuis Nederland – Watersport

De watersporters kunnen zeker in ons waterrijke Nederland prima uit de voeten. Vanuit jouw vakantiehuis in Friesland of bijvoorbeeld aan het IJsselmeer, de Vinkeveense- en Loosdrechtse Plassen, het Veluwemeer of de Biesbosch kan je heerlijk je dagen vullen met varen, surfen, zwemmen of vissen. Hou je van rust en natuur dan zijn er genoeg mogelijkheden in ons eigen land. Vanuit jouw vakantiehuis op de Veluwe kan je prachtige wandelingen maken door de bossen,over de heide of over de stuiflandschappen. Alleen luisteren naar de zingende vogels, de wind door de bomen en het gekraak onder je voeten. Verder kan je in eigen land nog naar één van de Nationaal Parken zoals bijvoorbeeld in Zeeland, De Oosterschelde of in Noord-Brabant naar de Drunense en Loonse Duinen. Vakantiehuizen in de natuur zijn een prachtig uitgangspunt voor jouw vakantie.

Vakantiehuisje in Nederland – Lekker fietsen

Nederland is echt een wandel- en fietsland. Door het hele land vind je uitgezette wandel/fietsroutes. Er is zelf een wandel- en fietsknooppuntenkaart waarop je zelf je route kan uitstippelen. Neem je eigen wandelschoenen of fiets mee en leef je uit door de bossen, over de heide, door de duinen, over het strand, over heuvels, langs riviertjes en door dorpen en steden. Maakt niet uit wat je wilt, je regelt het zelf. En na een dag actief bezig te zijn geweest kom je thuis in je eigen vakantiehuis. Lekker in de tuin in het zonnetje wat drinken en napraten of bij de open haard kletsen onder het genot van een wijntje of biertje.

Een andere mogelijkheid is nog een appartement in de stad. Nederland telt vele mooi steden met elk zijn eigen karakter. Als eerste natuurlijk de hoofdstad Amsterdam. Hier is genoeg te bezichtigen en met een uitgestippelde stadswandeling weet je zeker dat het belangrijkste bezoekt. Ook kan je lekker winkelen of een terrasje pakken. Maar er zijn nog veel meer mooie plaatsen in ons eigen land. Wat dacht je van Maastricht, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Den Haag, Groningen of de kleinere toeristische plaatsjes als Volendam.

[ossdc:klein_filter,filter=country:54,pagina=./,disable_country=1]

[ossdc:huizen,columns=4,filter=country:54,details=../details,disable_country=1]