Vakantiehuizen Noorwegen

[ossdc:label]

Noorwegen is een absolute aanrader als vakantiebestemming: Het Scandinavische land heeft prachtige fjorden, gletsjers, diepe bossen en glasheldere meren. De fantastische natuur is dan ook voor de meeste mensen de belangrijkste reden om een vakantiehuis in Noorwegen te boeken.
Je kunt in je vakantiehuisje in Noorwegen genieten van een vakantie die je nooit meer zult vergeten. Bezoek de fjorden en watervallen van Noorwegen, bijvoorbeeld de De Geirangerfjord, Trollfjord, of Hardangerfjord, ga naar de waterval Storsæterfossen of Friaren.

Lees meer...

Vakantiehuis Noorwegen – Prachtige Natuur

De natuur is hier geweldig, er zijn zelfs mogelijkheden om walvissen te zien en op sommige locaties kun je er met een ervaren gids op uit om ze te spotten. Maar Noorwegen is niet alleen bos en water. Het is ook het land van het Noorderlicht en van de hoofdstad Oslo. Hier vind je de Noorse winkels, restaurants en vele bezienswaardigheden, waaronder beroemde musea als het Vikingskiphuset, waar je originele vikingschepen kunt bewonderen en het Kon-Tiki museum, met het vlot van Thor Heyerdal. Een aanrader is het park Vigelandsanlegget. De ruim 200 stenen en bronzen beelden zijn zeer de moeite waard. Veel om te zien en te doen dus, maar vergeet ook vele wintersportmogelijkheden in Noorwegen niet. De pistes zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voor langlaufers is Noorwegen het paradijs. Boek een vakantiehuis in Noorwegen aan het water of maak een keuze uit éév van de vele  vakantiehuizen in Noorwegen met sauna. Geniet van een heerlijke tijd. Via BookaHouse vind je snel je vakantiehuis in Noorwegen.

[ossdc:klein_filter,filter=country:55,pagina=./,disable_country=1]

[ossdc:huizen,columns=4,filter=country:55,details=../details,disable_country=1]