Vakantiehuizen Polen

[ossdc:label]

Polen is een heerlijke vakantieland met prachtige natuurgebieden, mooie stranden en geweldige steden. Geniet hier van de natuur, cultuur en historie. Je kunt alle kanten op!! Een dagje zon, zee en strand; heerlijk wandelen door één van de 24 natuurparken maar ook historische steden bezoeken waar de WOII zijn sporen heeft achtergelaten. In alle regio’s van Polen vind je op BookaHouse vakantiehuizen.

Het land heeft vele mooie steden zoals de hoofdstad Warschau, Krakow, Poznań, Wroclow, Gdańsk…… Het centrum van Warschau is in de WOII totaal verwoest maar daarna in oude stijl wederopgebouwd. Zij behoort nu tot de Werelderfgoedlijst van Unesco. Ook is er na de oorlog een tweede centrum gebouwd met moderne gebouwen en wolkenkrabbers. Uniek om deze verschillen te ervaren in één stad.

In ons aanbod vind je ook bij deze oude steden vakantiehuizen Polen, bijvoorbeeld in vakantiehuizen in Krakow

Lees meer...

Vakantiehuis Polen – Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden zijn er in Polen genoeg. De belangrijkste is natuurlijk het grootste naziconcentratiekamp uit de WOII, Auschwitz-Birkenau. Maar ook het Wilanówpaleis en de kerk van Sint Cazimier in Warschauw; het grote middeleeuwse kasteel Slot Mariënburg; de Wieliczka zoutmijn; de Joodse graven in Lódź of de Mariakerk in Krakau zijn zeker een bezoek waard.

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Polen waar je hond mee mag? ? Geen probleem! Naar de kust? Vakantiehuis Polen aan zee? Kijk in ons aanbod op BookaHouse.

Aan de Poolse Baltische kust zijn er veel gezellige plaatsjes waar je lekker doorheen kunt wandelen of wat kunt eten of drinken na een dagje strand. Ook vind je langs de kust verschillende mogelijkheden voor een dagje Spa of Wellness. Lekker relaxen!!

Vakantiehuisje in Polen – Nationalen parken

Het oosten van Polen wordt gekenmerkt door het Mazurisch Merenplateau met de bekendste meren als de Sniardwy en Mamry. Vele meren, beekjes, bossen en groene weilanden sieren het landschap. Erg uitnodigend voor lange wandelingen, fietstochten, vissen, zwemmen, zeilen of paardrijden. In deze regio vind je de mooie steden als Mragowo of Mikoajki. Het bekendste Nationaal Park in Polen is het Bialowieza Nationaal Park. Dit is het oudste park van Europa waar veel grote zoogdieren in het wild leven. Ontdek het allemaal vanuit je vakantiehuisje in Polen!

[ossdc:klein_filter,filter=country:61,pagina=./,disable_country=1]

[ossdc:huizen,columns=4,filter=country:61,details=../details]