Vakantiehuizen Slovenië

[ossdc:label]

Slovenië heeft een afwisselend landschap waaronder de kust en het binnenland met de bergen. Het klimaat is dan ook verschillend. Aan de kust heb je een lekker submediterraan klimaat en in het binnenland een Alpenklimaat. De kust heeft heerlijke brede zandstranden, prachtige baaien en trotse klippen. Leuke plaatsjes aan de kust zijn Izola, Koper, Portorož en Piran. Eigenlijk kan je in Slovenië alle seizoenen van het jaar terecht en heerlijk genieten zonder massatoerisme.

Lees meer...

Vakantiehuisje in Slovenië – Watersport

Watersportliefhebbers (waterskiën, waterfietsen, zeilen, kajakken, kanoën en raften) kunnen terecht aan de Sloveense kust maar ook op de vele rivieren in het land. De visliefhebbers kunnen aan de oevers van de rivieren hun hart ophalen zoals aan de Sava Bohinjka waar de grootste forelsoorten van de wereld rondzwemmen. Paardenfans mogen de Lippizaner paarden niet missen in het Paardrijcentrum Lipica.

Vakantiehuis Slovenië – Ljubljana

Een vakantiehuisje in Slovenië huren in de buurt van Ljubljana is zeker aan te raden, het hoort tot de bezienswaardigheden van Slovenië. Maar ook het schilderachtige plaatsje Bled, de mijn Idrija, het Karstgebergte en de bossen van Kocevje zijn geweldig om te gaan bekijken.

De keuken van Slovenië is erg veelzijdig met invloeden van Oostenrijk, Hongarije en Italië. Er wordt veel vis geserveerd maar ook pasta’s, goulash, vlees, zuurkool en het lekkere gebak ‘strudel’. De regio Posavje staat bekend om zijn wijnen. Op verschillende plaatsen kunt u een proeverij aandoen. Huizen in deze regio hebben vaak heerlijk uitzicht over de wijngaarden en zijn voorzien van een barbecue of sauna.

Vakantiehuizen Slovenië met hond

In vele vakantiehuizen in Slovenië zijn ook huisdieren toegestaan, kan de trouwe viervoeter ook mee. Je vindt bij onze vakantiehuizen in Slovenië huizen van elk genre waaronder ook je vakantiehuis met zwembad. Er zijn vakantiehuizen aan zee, vakantiehuizen in Slovenië met sauna of jacuzzi, kortom er is voor iedereen een vakantiehuis Slovenië bij BookaHouse!

 

[ossdc:klein_filter,filter=country:67,pagina=./,disable_country=1]

[ossdc:huizen,columns=4,filter=country:67,details=../details]