Vakantiehuizen Slowakije

[ossdc:label]

Een vakantiehuis Slowakije huren staat garant voor een heerlijke vakantie zowel in de zomer als in de winter. Hier kan je lekker genieten van de mooie natuur en de leuke plaatsjes/steden. Én je kan de bergen in voor een stevige wandeling of ’s winters skiën, je ogen uitkijken in één van de nationaal parken óf vele bezienswaardigheden ontdekken. Vind een vakantiehuis op maat bij BookaHouse en geniet vanuit je eigen ‘stekkie’ van dit bijzondere land. Bij ons vind je ook vakantiehuizen Slowakije met zwembad. Hond mee? Ook dan vind je bij BookaHouse je vakantiehuisje in Slowakije

De hoofdstad van Slowakije is Bratislava. Vanuit je vakantiehuis Slowakije moet je de stad zeker gaan bezoeken. Bratislava heeft een heerlijk oud centrum met leuke straatjes en een aantal bezienswaardigheden zoals Slot Pressburg, het Devin kasteel, de toegangspoort St. Michaelstoren, de St. Martin’s Kathedraal en mooie musea.

Lees meer...

Vakantiehuis Slowakije – Mooie steden

Voor de kinderen is het Dino Park leuk. Op de vele terrasjes kan je lekker wat drinken en er zijn genoeg restaurants voor een heerlijke maaltijd. Andere mooie steden zijn bijvoorbeeld Kosîce, Prešov en Nitra.

Hou je van de natuur? Dan zit in je vakantiehuis Slowakije goed. In het natuurpark Mala Fatra kan je prachtig wandelen. En hou je van de bergen dan kan je bijvoorbeeld naar de Hoge Tatra. Je vind deze bergen in het noorden en de hoogste top is de Gerlachovsky Stit met zijn 2.655 meter. In dit gebied lopen maar liefst 350 km aan uitgezette wandelroutes. Onderweg kom je watervallen, bergmeren en prachtige uitzichten tegen. Mooie dorpen in deze regio zijn o.a. Kezmarok, Liptovsky, Mikulas, Poprad. De Lage Tatra is ook een veel bezocht berggebied. Hier is de hoogste berg de Dumbier met zijn 2.043 meter. In de dalen vind je druipsteengrotten en spelonken. De watersportliefhebber kunnen naar het stuwmeer Liptovska Mara. Ontdek het allemaal vanuit je vakantiehuis Slowakije!

Vakantiehuisje in Slowakije – Bezienswaardigheden

Leuke bezienswaardigheden door het land heen zijn bijvoorbeeld: de ruïneburcht Spišský hrad met het nabijgelegen historische dorp Spišská Kapitula; het kuuroord Piestany aan de rivier de Vah; de dansende en zingende fonteinen in Košice; een boottocht door een prachtige kloof in het Nationaal Park Pieniny of het Aquapark Tatralandia. Ga er lekker op uit en kom ’s avonds weer tot rust in één van de mooie vakantiehuizen Slowakije!

[ossdc:klein_filter,filter=country:68,pagina=./,disable_country=1]

[ossdc:huizen,columns=4,filter=country:68,details=../details]