Vakantiehuizen Spanje

[ossdc:label]

Spanje is een zeer veelzijdig vakantieland met veel vakantiehuizen. Spanje heeft een heerlijk klimaat, levendige cultuur, veel bezienswaardigheden, mooie kusten, bergen en prachtige landschappen.

Een vakantieland met voor ieder wat wils. Je kunt hier heerlijk wandelen door het heuvelachtige landschap of door de prachtige bergen van de Pyreneeën. Maar ook kun je in Spanje heerlijk slenteren door de prachtige steden die zeker een bezoek waard zijn zoals Barcelona of Malaga. Boek een vakantiehuisje in Spanje en ontdek hier de vele historische gebouwen.

Lees meer...

Vakantiehuis Spanje – Naar de Costa’s

De kust van Spanje wordt veel bezocht door toeristen uit verschillende landen. De kust aan de Middellandse Zee is perfect voor een lekkere strandvakantie. Hierbij denken wij onder andere aan de Costa’s zoals de Costa Blanca met zijn levendige badplaatsen zoals Benidorm waar veel watersportfaciliteiten zijn of de Costa Brava met zijn ruige rotsen, gouden stranden maar ook leuke vissersdorpjes. In de bekende grote badplaatsen zijn veel terrasjes, boulevards, eetgelegenheden, bars en disco’s. Maar ook in de wat kleinere badplaatsen vind je genoeg vertier. Een tip: Kijk eens naar een vakantiehuis in Spanje aan de Costa Verde, in het noorden, met fantastische stranden en een prachtige natuur ver van het massatoerisme.In het westen van Spanje ligt de Atlantische kust met ook fijne stranden en mooie Spaanse dorpen. Ga de dorpjes eens in en voel je thuis in Spaanse sferen.

Vakantiehuisje in Spanje – Canarisch eilanden

Bij Spanje horen ook een aantal Spaanse eilanden zoals Mallorca, Ibiza en de Canarische eilanden, bijv Gran Canaria,  zeker ook aan te raden. Ieder eiland heeft zijn eigen identiteit met mooie baaien, heerlijke stranden, geweldige natuur en prachtige plaatsjes. Door het fijne klimaat zijn deze eilanden ook een aanrader voor de wintermaanden. Zeker op de Canarische eilanden heb je een heerlijk klimaat zo dicht bij Marokko. Geniet van de winterzon, boek een vakantiehuis voor de winter van [ossdc:woord,code=Jaartal Winter] in Spanje en ontloop de koude maanden in Nederland.

In de binnenlanden van Spanje krijg je helemaal het echte Spanje gevoel. Hier is het toerisme een stuk minder en voeg je je makkelijk tussen de Spanjaarden. De landschappen zijn prachtig met vele boomgaarden van olijfbomen maar ook citroen-, amandel- of sinaasappelbomen.

In de Pyreneeën kan prima gewandeld worden. Lekker de bergen in en genieten van de natuur met zijn bergtoppen, watervallen maar ook prachtige kloven. Het Nationaal Park Ordesa y Monte Perdido is zeker een bezoek waard. Watersportliefhebbers en sportievelingen kunnen hier ook raften of canyoning. En in de winter kan op de pistes in de Pyreneeën en de Sierra Nevada lekker skiën.

Wil je lekker een dagje een grote stad bezoeken en lekker cultuur snuiven? Vanuit je vakantiehuis in Spanje kun je makkelijk naar wereldsteden als Valencia, Sevilla, Madrid en Barcelona. Hier kan je zeker een hele dag rondtoeren. Maar ook de wat kleinere steden zoals Cordoba, Granada en Malaga bieden je veel moois.

[ossdc:klein_filter,filter=country:28,pagina=./,disable_country=1]

[ossdc:huizen,columns=4,filter=country:28,details=../details,disable_country=1]