Vakantiehuizen Turkije

[ossdc:label]

Turkije is een erg populair vakantieland waar je alles vindt dat je zoekt. Het hele jaar door veel zon en een geweldige kust met rotsen, baaien, uitgestrekte witte stranden en een heldere blauwe zee. Maar natuurlijk ook een prachtig binnenland met veel bezienswaardigheden, gezellige badplaatsen en leuke knusse vissersplaatsjes.

Turkije is niet alleen een land voor de zonneaanbidders maar ook voor actievelingen is er genoeg te doen. Aan de stranden worden veel mogelijkheden geboden voor de watersport maar ook zijn er wandel- en mountainbiketochten die je kan boeken. Voor de golfliefhebbers liggen er in de buurt van Belek verschillende golfbanen.

Lees meer...

Vakantiehuis Turkije – Bezienswaardigheden

Aan bezienswaardigheden in Turkije geen gebrek. Vele cultuurschatten vind je in de binnenlanden. Zo heb je bijvoorbeeld de prachtige grillige rotsgebieden van Cappadocië, een waar maanlandschap; de archeologische ruïnestad Efeze met opgravingen uit de Griekse Oudheid; de prachtige kalksteenterrassen van Pamukkale, een waar natuurverschijnsel; de geweldig levendige wereldstad Istanbul met zijn vele historische gebouwen en dubbele (Europeze en Aziatische) cultuur en nog veel meer. Vanuit vele plaatsen gaan er dagtochten na al deze plekken. Andere mooie bezienswaardigheden zijn o.a. nog: de Düdenwatervallen waar je met de boot vanuit Antalya kan komen; de Göynük Canyon waar je kan wandelen door de bergen en kan zwemmen in de rivier of het Nationaal Park Köprülü Kanyon waar je tempels en ruïnes vindt in het grote natuurschoon. Ontdek het vanuit je vakantiehuisje in Turkije.

Vakantiehuisje in Turkije – een heerlijke vakantie

Huur een vakantiehuis Turkije aan zee: voor de zon-, zee- en strandliefhebbers is Turkije het ultieme vakantieland! Aan de Turkse Rivièra zijn er grote badplaatsen als Antalya en Alanya maar ook kleinere gezellige badplaatsen als Bodrum, Marmaris, Kuşadasi, Side…. Vanuit de verschillende plaatsen kan je prachtige bootreisjes boeken die langs de grillige kustlijn gaan. Op de boot wordt het eten verzorgd en soms legt hij aan in een stille baai waar je van de boot kan duiken om even lekker te zwemmen of te snorkelen. Hoe idyllisch kan het zijn!!

De Turkse keuken is erg smaakvol. Weet je niet wat je moet kiezen dan kun je gaan voor de Turkse Mezzes. Een combinatie van verschillende hapjes als voorgerecht. Het Turkse drankje is de Raki.

Vakantiehuizen Turkije – aan zee

In de zomer kan het goed warm zijn en daarom is het heerlijk aan zee te zitten met een zeewindje en de verkoeling van het zeewater. Veel van de vakantiehuizen Turkije hebben een zwembad wat heerlijke verkoeling geeft bij ‘huis’. Kijk voor jouw vakantie in [ossdc:woord,code=Jaartal Zomer] in het aanbod van vakantiehuizen Turkije bij BookaHouse en vind het vakantiehuisje in Turkije dat voldoet aan jouw wensen.

[ossdc:klein_filter,filter=country:71,pagina=./,disable_country=1]

[ossdc:huizen,columns=4,filter=country:71,details=../details]